elrixon.forme.se

Kategori: - Music

one two three

Darin does it again

Önskar att du och jag var samma, att vi kunde se varandra för dem vi är. Önskar att vi inte hade länder, kunde hindra det som händer omkring oss. Önskar att vi alla hade chansen att få leva i frid en tid. Sett så många själar lida, leva på en dröm om ett värdigt liv. Tänk dig världen fri från mörkret vi skapar, om vi kunde vakna och se vad vi gör. Tänk dig världen fri från alla gränser och från alla bränder, allt vi slagits för. Önskar vi kunde följa våra drömmar och riva alla murar vi har kvar. Tiden torkar inga tårar om vi alltid målar samma sak. Önskar att vi kunde sluta döma, känna oss som hemma var vi än är. Tänka som vi vet borde tänka, våga va oss själva hur vi än är. Tänk dig världen fri från mörkret vi skapar, om vi kunde vakna och se vad vi gör.

När ingen annans ord säger mig någonting, då drunknar jag i musikens hav

Dreams at the highest level

 Vem skulle inte vilja leva detta liv? Vem skulle inte vilja känna denna kärlek? Vem skulle inte vilja uppleva världen på detta sätt? Inte minst jag i alla fall! Att bara finna livets kärlek och uppleva allt man kan på bästa sätt, tillsammans med den man älskar som mest. Jag blir så otroligt avundsjuk på alla dessa videor! Men samtidigt så blir jag så lycklig. Detta är en enorm inspirationskälla för mig, någonting som får mig att förstå varför jag jobbar, någonting som får mig att vilja kämpa och ta mig dit jag vill.

Without you here I feel so low

Music is what feelings sounds like

Som ni kanske märker när jag lägger upp låtar så här så har jag väldigt blandad smak. Lyssnar på i stort sätt allt, allt som ger mitt sinne en speciell känsla gillar jag. Har ingen typ av smak överhuvudtaget. Music is what feelings sounds like, i alla olika former som det kommer i.

Music is what feelings sounds like

Upp