elrixon.forme.se

Kategori: - Träning & Hälsa

Don't worry be Yoncé

Har ni något måste på morgonen? Mitt är att sätta klockan en kvart innan jag måste gå upp så jag hinner sträcka på mig och kolla igenom Instagram, Facebook osv. i lugn och ro, även kaffe eller te är ett stort måste!!

Idag hade jag min första sovmorgon, men bussarna gick helt knas så sent så behövde ändå gå upp 7 trotts att jag började halv 10, haha fan va drygt.. Men det var inte alls svårt att ta sig upp faktiskt. Fick sova så mycket i helgen ändå. Fixade ihop en super-frukost och tog mig igenom dagen perfekt. Hade så många helt underbara samtal idag med en hel del i klassen på rasterna. Riktigt smarta och fina människor, blir helt chockad. Lär mig verkligen någonting varje dag, vare sig det är om deras spontana tankar om livet/döden, deras religion, livshändelser eller något annat. Så jäkla intressant att höra om allt genom någon annans perspektiv, speciellt en 9-årings!

Slutade sent så var inte hemma förens kl 6. Nu har jag precis ätit och tänkte sätta på ett avsnitt Gossip Girl, sen tänkte jag ta en kvällspromenad innan PH bara för att rensa tankarna, I need that a day like this.

Been walking in the shadows of a friendly enemy

Livet en måndag.. Morgonen kan vara bland det värsta jag kan genomlida, haha, men när jag väl är på jobbet efter min första kopp kaffe så rullar allt på riktigt bra. Tiden gick snabbare än vanligt vilket var riktigt nice! Slutade 5 så jag åkte direkt hem för att laga middag till la familia innan jag drog iväg till gymmet en timme. Hade verkligen 0 motivation idag så det kändes så surt när jag kom hem och inte ens var minsta lilla slut i kroppen, men man ska inte vara för hård mot dig själv så man får väl tänka att det är bätte halvt än inget. Har precis mött Bassi en stund och nu har jag gosat ner mig i sängen. Tänkte sätte på en film, som vanligt, innan jag somnar. Har en väldigt mysig dag att se fram emot imorgon så jag behöver min lilla skönhetssömn. Puss och hej fina människor!

Upp