elrixon.forme.se

Favoriter inom mat x3

- Hemmagjort småplock/tapas. Oj så gott det är, när man bara får gå runt och plocka på sig av allt som ligger och stirrar.

- StikkiNikki, hemmagjort italiensk (?) glass om jag minns rätt nu. Brukar gå dit när jag är på Medborgarplatsen. Hela den där feta kulan för 30:-, mycket nyttigare än vanlig glass och man känner verkligen att den är hemmagjort. Mina favoritsmaker är Salt Karamell, Choklad, Banan och Jordgubb sorbet & Saffran.

- Tastys. Jag har alltid mina perioder när det kommer till mat. Ibland är det bara bara bara tacos, eller pasta, eller max, eller ikeas köttbullar, men nu är det Tastys som gäller. Deras sallader... Mmmhmhhh....

Beige chain

En stoooor favvis från min del, beställdes hem ifrån Forever 21 straxt innan min födelsedag.

Black details

Båda från H&M, 199:- / 199:-.

Monday

Helgen har bestått av att fira bästa vän som fyllde hela 19 år i fredags!! Även min pappa fyllde år då faktiskt, och igår var det ju som sagt fars dag så dagarna har bestått av en massa firanden helt enkelt. Under lördagen åkte jag och Sophie till Kista där vi mötte upp Jessica och Lina för middag på Jensens och det var utav att överdriva det sämsta jag ätit på riktigt länge.. Annars blev det en riktigt rolig kväll som slutade med mys framför Så mycket bättre.

Vad har hänt annars sedan vi hördes sist? Not that much I think. Har en väldigt död period i livet haha, allt är så satans grått och tråkigt just nu, hel seriöst så är jag så seg att jag funderar över om jag ska ta mig in i duschen eller inte i 3 timmar innan jag bestämmer mig. Men best of aaaaaaall, om en månad ungefär är det lucia, jul & nyårs-tider vilket är det bästa i världens, jag ska även skicka in papperna angående USA då så nu känner jag att livet får en lite ny början på något sätt. 

Jag är hemma från jobbet och ska vara det tills på onsdag då jag är sjuk och inte får jobba på 48 timmar nu trotts att jag känner mig frisk, men jobbar man som jag gör så måste lida dessa sega dagar hur bra man än mår på grund av smittan. Jag tänkte kolla på några avsnitt av Ross Kemp: Världens Farligase Gäng nu innan tvättningen och städningen av mitt äckliga rum drar igång, ysch panik på alla smulor i sängen och dammråttor på golvet.

Coats

Mina 2 senaste inköp av jackor. Den beigea kommer från Zara och är en kortare modell och den svarta kommer från H&M och är en längre modell, den har även luva som jag Ä L S K A R !

Basics x3

Från Gina Tricot samt H&M, 149:- / 99:-.

Upp