elrixon.forme.se

Monday

Helgen har bestått av att fira bästa vän som fyllde hela 19 år i fredags!! Även min pappa fyllde år då faktiskt, och igår var det ju som sagt fars dag så dagarna har bestått av en massa firanden helt enkelt. Under lördagen åkte jag och Sophie till Kista där vi mötte upp Jessica och Lina för middag på Jensens och det var utav att överdriva det sämsta jag ätit på riktigt länge.. Annars blev det en riktigt rolig kväll som slutade med mys framför Så mycket bättre.

Vad har hänt annars sedan vi hördes sist? Not that much I think. Har en väldigt död period i livet haha, allt är så satans grått och tråkigt just nu, hel seriöst så är jag så seg att jag funderar över om jag ska ta mig in i duschen eller inte i 3 timmar innan jag bestämmer mig. Men best of aaaaaaall, om en månad ungefär är det lucia, jul & nyårs-tider vilket är det bästa i världens, jag ska även skicka in papperna angående USA då så nu känner jag att livet får en lite ny början på något sätt. 

Jag är hemma från jobbet och ska vara det tills på onsdag då jag är sjuk och inte får jobba på 48 timmar nu trotts att jag känner mig frisk, men jobbar man som jag gör så måste lida dessa sega dagar hur bra man än mår på grund av smittan. Jag tänkte kolla på några avsnitt av Ross Kemp: Världens Farligase Gäng nu innan tvättningen och städningen av mitt äckliga rum drar igång, ysch panik på alla smulor i sängen och dammråttor på golvet.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas