elrixon.forme.se

NLY


Can't get enough tror jag. Alla dessa skor, vart ska jag förvara dem hehe? NU är jag iallafall klar för vintern, köpt kappor, skor och kläder för alla slantar så nu får det faktiskt vara bra för ett riktigt bra tag.

Idag är jag hemma, har gett mig själv ett 3-dagars förtjänat lov denna vecka. Ska bli såå skönt att bara slappa och göra sånt som jag vill när jag känner för det. Ska planera en hel del inför USA dessa dagar också, för vet ni? Det är bara 8 MÅNADER KVAR TILLS JAG FLYTTAR! Jag kan inte fatta att det är så nära, det sjukaste av allt är att jag åker i mitten av sommaren, är det verkligen bara så kort dit? Galet! Eller ja, att vänta 8 månade på sommar låter ju i och för sig förfärligt.. 

Idag var meningen att jag skulle ta en sovmorgon men innan 7 var jag uppe med tuppen så jag satte mig och började plugga ett par timmar innan jag hämtade ut lite mediciner på apoteket och mitt Nelly-paket. Jag har precis hoppat på en kurs i Engelska för er som undrar, den håller på i 6 månader så jag ska bli lite bekväm i språket innan jag åker tänkte jag.

Nu är det väl dags för lunch ändå, bananpannkakor it is!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas