elrixon.forme.se

Pink Smoothie

Kan faktiskt inte ens beskriva känslan att jag har min kamera tillbaka, jag känner mig som en ny människa, haha nej men ärligt. Det är helt underbart på ett sätt som bara få kan förstå!

Startade dagen med en sovmorgon till 9, länge för min del, och gjorde mig en smoothie av färska jordgubbar. Sedan dess har jag försökt få tag på Farfar. Det är så roligt för varje år efter min födelsedag/julafton tar det typ 2 månader att få ett svar så jag kan tacka för presenterna, han tror nog varje år att mitt nummer är en säljare eller nåt, haha! Nu i någon timme har jag nästan bitit sönder varenda penna under tiden jag planerat en del av USA. Är så satans nervös men samtidigt helt galet taggad! Jag har faktiskt även listat ut alla kommande presenter och julklappar för året, det känns så skönt att ha den svåraste biten avklarad, nu är det bara dags att bränna upp alla löner på allt annat än mig själv.. :(

Superfint väder idag så jag tänkte ta mig ut nu en sväng, stoppa hörlurarna i öronen och bara ta en riktigt lång promenad för att ta en stund att fundera över allt & inget. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas