elrixon.forme.se

NLY


Can't get enough tror jag. Alla dessa skor, vart ska jag förvara dem hehe? NU är jag iallafall klar för vintern, köpt kappor, skor och kläder för alla slantar så nu får det faktiskt vara bra för ett riktigt bra tag.

Idag är jag hemma, har gett mig själv ett 3-dagars förtjänat lov denna vecka. Ska bli såå skönt att bara slappa och göra sånt som jag vill när jag känner för det. Ska planera en hel del inför USA dessa dagar också, för vet ni? Det är bara 8 MÅNADER KVAR TILLS JAG FLYTTAR! Jag kan inte fatta att det är så nära, det sjukaste av allt är att jag åker i mitten av sommaren, är det verkligen bara så kort dit? Galet! Eller ja, att vänta 8 månade på sommar låter ju i och för sig förfärligt.. 

Idag var meningen att jag skulle ta en sovmorgon men innan 7 var jag uppe med tuppen så jag satte mig och började plugga ett par timmar innan jag hämtade ut lite mediciner på apoteket och mitt Nelly-paket. Jag har precis hoppat på en kurs i Engelska för er som undrar, den håller på i 6 månader så jag ska bli lite bekväm i språket innan jag åker tänkte jag.

Nu är det väl dags för lunch ändå, bananpannkakor it is!!

Bling


Smycken från Pilgrim och Edblad som jag fick i present. 

Gårdagens kväll spenderade jag hemma hos Sophie med Sanna och Lina, vi kollade på Så Mycket Bättre och bara mös hela kvällen. När klockan närmade sig 12 åkte jag och Sanna hem till henne för att sova. Vi vaknade tidigt och drog in till stan där jag bytte ett par handskar och köpte en ny party-väska. HATA att ha mobilen och mina kort i fickan, senaste gångerna ute har jag alltid haft en liten väska med allt i så jag håller koll på allt lättare.

Vid lunch åkte vi till Tastys och åt, matdrömmens ställe. Sedan dess har jag träffat Eve och Nillan en sväng och nu sitter jag och viker lite tvätt. Ikväll får det bli att tända ljus och kolla på 14 avsnitt av Gossip Girl!

Stripes

Long time no see, mycket har hänt sen senast men jag kommer ta det lite periodvis här på bloggen. Har haft fullt upp och vart i min egen bubbla den sista tiden helt enkelt, inte riktigt lärt mig att hålla igång på samma sätt när jobbet dragit igång men nu ska det väl ordna upp sig hoppas jag på. Det som kommer komma upp nu i inläggen senare är om min födelsedag ( är nu äntligen 20!! ), senaste shoppingen, angående en ny kurs jag hoppat på lite impulsivt, tankar om framtiden och planeringen inför min flytt till USA som nu är igång på riktigt. Jag har så mycket att dela med mig av att det inte är sant! Apropå ingenting, när jag var i Spanien med mitt ex nu i mars så föll min systemkamera i backen och krasade ihop, och idag är den äntligen återupplivad. Det är som att en liten tom del i mig äntligen fyllts igen, är såå otroligt glad och taggad på att pilla med min älskling igen. Det bästa av allt? En smart dam som jag fixade allt helt gratis efter det egentligen skulle gå å 4500 kr, så jag är mer än tacksam just idag.

Nu ska jag flyga in i duschen och sedan röra mig mot min älskade Sanna för en Sushi-kväll, vi hörs igen!