elrixon.forme.se

Lill-Lördag

Vilken vecka.. Den tar aldrig slut!!! Brukar älska min vardag, mina tidiga morgnar och jobbet men den här veckan är rent ut sagt skit. Har verkligen hur svårt som helst att komma upp på morgonen, halva dagen av jobbet består av att jag försöker hålla ögonen öppna. Det är inte förens straxt efter min rast ( 12:45 ) som jag vaknar till och det suger verkligen. Hatar att känna mig otrevlig och inte delaktig för 5 öre i det som händer. Men vafan, jag kan inte vara på topp alla dagar i veckan hela livet.

Har precis kommit hem till sängen, kroppen bara skriker av glädje. Efter jobbet mötte jag finaste lilla Eve och vi gjorde det vi brukar göra, pratar om allt som hänt. På något konstigt sätt så känns det alltid som att ett år har passerat varje gång jag träffar den tjejen, helt sjukt vad mycket det finns att berätta och höra om. Måste bara släppa ut lite kärlek när man ändå pratar om det, hon är en av dem få som verkligen förstår varje ord som man spottar ut, som verkligen förstår alla tankar och känslor från grunden. Älskar den bruttan till tusen verkligen.

Nu tänkte jag läsa lite bloggar innan PH slås på, som btw inte alls levde upp till sina förväntningar den här säsongen. Det är verkligen skit dåligt nu tycker jag. Hoppas det ordnar upp sig, men annars är det ju ett bra program att somna till. ;) Sovgott fina människor!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas