elrixon.forme.se

Long-mon-day

Herregud vilken lång dag, är verkligen helt slut i hela kroppen. Jag gick upp straxt efter 5 och hoppade in i en dusch i väntan på att få jobb för dagen. Efter två timmar tappade jag hoppet och la mig igen för att kolla på några avsnitt Gossip Girl och då fick jag från ingenstans jobb för hela veckan så jag tog bussen direkt. Har ALDRIG vart så trött på jobbet som jag var idag, en ny klass och ögonen kunde bara inte hållas öppna så jag gjorde nog Sveriges sämsta första intryck. Men men, så får det vara en måndag ibland. När jag slutade så plockade Sanna och Sophie upp mig så åkte vi till Kista där vi även mötte upp Linnea. Sanna fixade och trixade med ansiktet, lite näsa/läppar/kinder och satan vad ont det såg ut att göra! Vi proppade i oss en massa Max-mat och jag fick som ett plus i kanten med mig jeans och örhängen till min födelsedag.

Efter några timmar där mötte jag upp Viktor, Bassi och Oliver. Vi gjorde inget speciellt, körde hem Eve och Nillan och nu ligger jag här i min stora, sköna, helt underbara säng redo för PH. Kommer somna vilken sekund som helst känns det som men tur för mig som börjar 12 imorgon så jag får sova ut i princip hur länge jag vill då jag trotts vad som än händer aldrig sover längre än till 9.

En bra start på veckan, helt över taggad på nedräkningen som står på 11 dagar kvar tills mitt födelsedagsfirande som kommer ägaaa! Juste, beställde hem min nya jacka igår också som lär komma hem imorgon, slänger upp lte bilder då. Natti!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas