elrixon.forme.se

Tisdag

Jag Älskar barn, att få jobba med barn, det är min absolut största energikälla. Deras ärlighet genom allt hur läget än är eller hur omvärlden än ser ut. Gråten är äkta och skratten kommer rakt från hjärat. Visst dem trotsar, visst dem bråkar och skriker, men i slutet av dagen så minns man i stort sätt bara all kärlek man fått. Det bästa med att jobba med barn är deras ärleghet och hur dem berättar saker utan att förstå att det kanske blir lite fel ibland.

Idag satt jag i sandlådan med ett gäng härliga tjejer på 2-3 år. Plöttsligt börjar flickan mittemot mig stoppa sand i munnen så jag säget: "Nej, nej, nej! Man får absolut inte stoppa sand i munnen." Min baktanke var typ kattpiss/bajs och sånt där. Sekunden efter tittar flickan som sitter bredvid upp på mig och säger: "Nej, nej, nej! Man får inte stoppa sand i munnen, då blir man tjock som min pappa." Asså nej, jag kunde inte sluta skratta. Helt fel läge men shit, ibland spricker allt bara. Finaste små änglar som inte fattar någonting alls vissa tillfällen hahahah.

Hur som helst nu ligger jag i sängen efter att ha mött Bassi en sväng. Småglor lite på Idol samtidigt som jag kollar runt på massa bloggar. Senare blir det lite gottis till PH, sen bums i säng! Natti alla fina.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas